GeriEtkinlikler Çocuklar 23 Nisan’ın tadını açık havada çıkarsın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar 23 Nisan’ın tadını açık havada çıkarsın!

Çocuklar 23 Nisan’ın tadını açık havada çıkarsın!

Ailenin tüm bireylerinin bir arada eğlenebilecekleri, sınırsız eğlence...

23 Nisan şenliklerine en ilgi çekici seçenek olan Vialand Temapark’ın sınırsız eğlencesi ve sürprizlerle dolu özel aktivitelerini, güneşli güzel bir günde açık havada olmanın keyfi de katılınca, çocuklara keyif dolu bir gün geçirmek kalıyor.

Ailenin tüm bireylerinin bir arada eğlenebilecekleri, tüm gün sınırsız eğlence sunulan bu etkinlik kapsamında, 23-24 ve 25 Nisan günlerinde çocuklara 3 günlük bir şenlik sunuyor.

Bütün kışı kapalı mekanlarda geçiren çocukların, açık havada, güneşin ve oksijenin tadını çıkartarak eğlenebilecekleri bu şenlikte neler yok ki? Vialand Temapark oyun ünitelerinde 4 d sinemalar, safari turları, Fatih’in rüyası ile tarihe yolculuk, eğlence treni gibi hareket ve macera dolu ünitelerin yanı sıra, National Geographic Kids yavru hayvanlar sergisi, deniz kızı ve prens çocuk tiyatrosu, Capoeria gösterisi, Mad Science ile bilim dünyasına yolculuk, sihirbaz ile interaktif bir eğlence, dünya çocuklarının yer aldığı çocuk korosu Vialand sahnesinde çocukları bekliyor olacak!

Ayrıca bebekli anneler için uzmanından sağlıklı ve organik mama tarifleri, bebeklerle süt içme yarışması, gülen bebek fotoğraf etkinliği gibi birçok bebek aktivitesi de şenliğe renk katacak.

Tüm gün sınırsız eğlenceye, 23 Nisan özel şenliği ile bambaşka bir boyut katacak olan Vialand Temapark, sihiri gerçeğe dönüştüren büyülü dünyasına herkesi davet ediyor…

False