GeriAlışveriş Çilek çocuk odalarında bahar esintileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çilek çocuk odalarında bahar esintileri

Çilek çocuk odalarında bahar esintileri

Çocuklar odalarını çok sevecek!

Çilek Odası Flora ve Baby Flower serisinde bahar esintileri hissetiriyor. Çilek çocuk ve genç odaları Flora ve Baby Flower serileri ile evlerde farklılık yaratırken aynı zamanda çocukların gönüllerini fethedecek.

Çocuk ve genç odalarını ilkbaharın iç ferahlatıcı çiçekleri ve renkleriyle kaplayan Çilek Odası, özellikle Flora serisiyle, her mevsim bahar canlılığını hissettiriyor. Pembe ve mavi çiçeklerle süslenen iddialı serinin karyola, dolap, komodin, sandıklı puf ve aksesuarlarının tamamı, titiz bir işçilik ve ince detaylarla donatılıyor; bahar, çocuk ve genç odalarına taşınıyor. Dolap kapakları ve çekmecelerdeki porselen ve pirinç karışımı çiçekli kulplar da, seriye şık bir görünüm kazandırıyor.

Flora ve Baby Flower ’nın özel parçaları çiçeklerle donatıldı

Evlerde bahar havası estiren ve tamamı çiçeklerle donatılan Flora serisi, şu özel parçalardan oluşuyor. Karyola, üç kapılı dolap, çalışma masası, kitaplık, çamaşırlık ve ünitesi, komodin, sandıklı puf, sandalye halı, baza, cibinlik, yatak örtüsü, nevresim takımı, güneşlik, tül perde ve aksesuarlardan oluşan Flora serisinde tüm ihtiyaçlar karşılanıyor. Dünyanın en güzel çiçeklerinin dahi bebeklerden daha güzel kokamayacağını bilen Çilek Odası tasarımcıları, koku kısmını bebeklere bırakıp, küçük çiçek dokunuşlarıyla eşsiz Baby Flower serisini ortaya çıkardı, uyku seti, sallanan karyola, iki ve üç kapılı dolap, beşik, çamaşırlık, halı, askılıklı raf, güneşlik, tül perde, cibinlik ve aksesuarlarıyla Baby Flower serisi, bebeğinizi ağırlamak için yüksek standartlarda ve özenle hazırlandı.

www.cilek.com

False