GeriSağlık Aşırı terleme sorunu 2 seansta son buluyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aşırı terleme sorunu 2 seansta son buluyor

Aşırı terleme sorunu 2 seansta son buluyor

Bu şikayetle yaşamak zorunda değilsiniz.

Ter bezlerinin aşırı çalışması yüzünden kaynaklanan lekeler, kötü kokular elektromanyetik enerji tedavisi sayesinde son buluyor. Dr. Mustafa Karataş, tedavi hakkında “Aşırı terlemeye karşı geliştirilmiş bu tedavi yönteminin kıyafetlerinizdeki ter lekelerini, ter ve vücut kokularını enjeksiyonsuz, neştersiz çözen son derece pratik, son derece etkili bir sistem” diyor.

Terlemek vücudun ısısını kontrol edebilmesi için tasarlanmış normal bir mekanizmadır. Fakat bu mekanizma gereğinden fazla çalıştığında, ortaya yukarıda anlatılan gibi hiç de hoş olmayan durumlar ortaya çıkar. Her sabah duş yapmanın, en güçlü deodorantları kullanmanın bile çözemediği bu kabus, yaz aylarında iyice korkunç bir hal alır. Bir bluz giymek, hatta yeni tanıştığınız birinin elini sıkmak bile bir cehennem azabına dönüşebilir.

SON DERECE ETKİLİ BİR SİSTEM

Aşırı terlemeye karşı geliştirilmiş olan bu tedavi sayesinde kıyafetlerinizdeki ter lekelerini, ter ve vücut kokularını enjeksiyonsuz, neştersiz çözen son derece pratik, son derece etkili bir sistem. Rahat etmeniz için bölge uyuşturulur, el aparatını koltukaltınıza tutar ve ter bezlerine enerji iletir. İyileşme dönemi gerektirmeyen tedavi sonrasında işinize, sosyal hayatınıza hemen geri dönebilirsiniz. İlk seanstan hemen sonra etkisini göstermeye başlayan tedavi tamamlandığında ise kalıcı sonuçlarla tersiz, kokusuz ve utanç verici anların olmadığı yaşamınıza başlayabilirsiniz.

Aşırı terleme sorunu 2 seansta son buluyor

NASIL ÇALIŞIYOR?

Tedavi, doğru ter bezlerini hedef alarak yoğun terlemeyi durdururken, istenmeyen vücut kokularını da yok ediyor. Bu yenilikçi elektromanyetik enerjinin hassas ve kontrollü bir biçimde koltukaltı bölgelerinde bulunan apokrin ter bezlerini tedavi etmek için mikro enerji kullanır. Fazla aktif olan ekrin bezleri çok fazla terlemeye neden olurken, normalden daha çok çalışan apokrin bezleri ise istenmeyen vücut kokularının sorumlusudur.

TER BEZLERİNE NASIL ETKİ EDİYOR?

Ciltteki ekrin ve apokrin bezlerinin yerlerini belirlemek için cilde iyotlu bir boya sürülüyor. Elektromanyetik enerjisi yayarak ciltte hafif bir sıcaklık hissi yaratan el cihazı, ciltte bulunan ve çevresi su molekülleri ile sarılı olan ter bezlerini hedef alıyor. Isının etkisiyle ivme kazanan ve sürtünme nedeniyle daha da ısınan su molekülleri ter bezlerini bloke ediyor. Ter bezleri çalışamadığı için ter ve kötü kokular tam kalıcı olarak sizden uzak duruyor.

2 SEANSTA KALICI ÇÖZÜM

Terleme probleminin durumuna göre iki seans yeterli oluyor. Her seans yaklaşık 1 saat sürer ve maksimize etmek için 3 ay arayla iki seans önerilir, tedavi tamamlandıktan sonra işlemin etkisi kalıcılık sağlar.

False