Aile dostumuzun eşine aşığım

Ben, ithalat- ihracat sektöründe çalışan bir erkeğim. 10 yıllık evliyim ve bir çocuğumuz var. Evliliğimiz 4 yıldır, evlilikten çok bir ev arkadaşlığı gibi sürüyor.

Bir yıla yakın hiç cinsel ilişkimiz olmadı, açıkçası pek de aramıyorum. Cinsellik sevdiğiniz bir insanla yaşanır. Geri kalansa, sadece bir ihtiyaçtır. Eşimi her ne kadar pek fazla sevmesem de, onu bir ihtiyaç uğruna kullanmak istemem, çünkü ona insan olarak saygım sonsuz. Her şeyden önce o çocuğumuzun annesi ve benim nikahlı eşim. 2 sene kadar önce eşim, çocuğumuzla birlikte ailesinin yanına gitmişti ve orada üç aya yakın kaldı. Bu süre içinde ben birkaç kez eşimin en yakın arkadaşı ile buluşup kahve içtim. Üstelik o hanımın kocası da benim çok samimi bir arkadaşım. Ama onlar da boşanmayı düşünüyorlar, benim gibi sadece çocukları için evli kalıyorlar. O hanımın eşi, iş seyahati için bir haftalığına şehir dışına gittiğinde, biz birkaç defa akşam yemeğine çıktık. Bir akşam da, yemekten sonra, açık havada dolaşırken, arkadaşım üşümeye başladı. Ben ceketimi çıkartıp, ona verdim. Ve art niyetsiz, ısıtmak amacıyla onu kollarımla sardım, göz göze geldik ve nasıl olduysa, deliler gibi öpüşmeye başladık. Ve o akşam birbirimize olan gizli duygularımızı ve aşkımızı itiraf ettik. Bundan sonra da her fırsatta buluşup, aşkımızı çılgınca yaşamaya başladık. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz ve birlikte olmak istiyoruz, ama eşlerimizden çekiniyoruz, çünkü onlar bizi ağabey- kardeş gibi görüyorlar . Bize o kadar çok güveniyorlar ki, anlatamam. İşte asıl sorun da zaten burada. Bu güvenlerine ihanet ettiğimizi düşünüyoruz. Ama birbirimize o kadar aşığız ki, her konuda çok iyi anlaşıyoruz. Bazen hiç konuşmadan bile anlaşıyoruz. Sanki ikimiz bir elmanın iki yarısı gibiyiz. Ama yine de korkuyoruz, çünkü birlikte olmak için pek çok kişiyi üzmek zorunda kalacağız. Bize bir yol gösterebilirseniz, size çok minnettar oluruz.

RUMUZ: GİZLİ VE YASAK AŞK

Hani aşk ferman dinlemez, derler ya, sizinki böyle bir aşk olmalı. Ben her ne kadar erkekle- kadın arasındaki gerçek arkadaşlığa gönülden inansam da, zaman zaman büyüklerimizin ‘ateşle barut bir arada durmaz,’ sözünü hatırladım burada. Arkadaş olarak sık sık buluşmaya başlayınca, bu kadar iyi anlaştığınızı da gördükten sonra, elinizde olmadan birbirinize çekilmeniz kaçınılmazmış. Ama, sonuçta ikiniz de hem eşlerinize, hem de dostluğa ihanet ediyorsunuz. Bu gerçekten çok üzücü. Size güvenen ve size dost gözüyle bakan eşleriniz için, ne büyük hayal kırıklığı bu! Bir de eşinizden söz ederken, ‘ihtiyaç uğruna onu kullanmak istemem’, sözünüze itirazım var.

Cinsel organ ameliyatla büyütülüyor mu?

Sevgili Güzin abla, ben 32 yaşında, evli, Fransa’da yaşayan bir erkeğim. Benim sorunum cinsel organımın küçük olması. Önceleri dert etmiyordum, evleninceye kadar. Eşim ilişki sırasında hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Ben burada, Fransız TV’sinde, ameliyatla cinsel organların büyütüldüğünü izlemiştim. Türkiye’de böyle bir ameliyat yapılıyor mu? Ne yapmalıyım?

RUMUZ: NORMAL MİYİM

Sevgili okurum, edindiğim bilgilere göre, cinsel organın normal boyutlarda olmalı. Yani sanırım endişen yersiz. Bugüne kadar hiç şikayetin yokken, birden evlendikten sonra böyle bir sorun yaşaman, eşinin ilişki sırasında hiçbir şey hissetmemesi, ya senin erken boşalma gibi bir sorunun olmasından kaynaklanıyor, ya da eşinden. Ama eğer bu anlamsız endişeyi kafana takarsan, psikolojik olarak, cinsel açıdan işlev bozukluğu da başlar, bak karışmam. Bu yönde artık değişik ameliyatlar deneniyorsa da, senin böyle bir şeye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.

Kuzenimin aşkı uğruna boşandım

Merhaba Güzin abla, ben 1,5 sene öncesinde kuzenimle güzel bir ilişki yaşadım. Ama ben evliydim. Eşimin iş dışı seyahatleri nedeniyle, kuzenimin benim yanımda da kaldığı oluyordu. Bana her konuda yardımcı oldu. Sevgimin de karşılıksız olmadığını biliyordum ama, eşimin iş seyahatleri bittikten sonra, kuzenim eşimden ayrılmam gerektiğine inandırdı beni. Ben de boşanmak için mahkemeye başvurdum. Ama bu defa da kuzenim, ailesinden korktuğu için, benimle olamayacağını, söyledi ve ayrıldık. Aradan uzun zaman geçti. Kuzenimle artık karşılaşmıyoruz ama ileride mutlaka bir yerlerde karşılaşacağız. Birileri yanımda ondan söz edince, yüzüm kızarıyor, heyecanlanıyorum. Ben onu unutamadım, onun da beni unutamadığını biliyorum. Geçmişi unutmak gerçekten kolay değil, ama ben intiharın eşiğine kadar geldim. Sevip de acı çekmek çok kötü bir duygu.

RUMUZ: ÇIKMAZDAYIM

Sanırım, kuzeninin bu kadar yakın bir akrabası ile evlenmesinin sakıncasını bildikleri için, ailesi beraberliğinize rıza göstermeyecekti.Ya da bu genç adam, bu bahanenin ardına sığındı. Üstelik senin evine, bir erkek kardeş gibi girip çıkan, hiç kimsenin kuşku duymayacağını bilen bu genç adam, sonuçta senin aklını başından almayı bilmiş. Seni eşinden ayırmış. Sen boşandıktan sonra da, hiçbir sorumluluk taşımayıp, çekip gitmiş. Evinde kaldığı adamın karısını ayartmak, o evde yokken karısının koynuna girmek, ne kadar örf ve adetlerimize uyuyor? Ya da seni kızkardeş gibi görmesi gerekirken, yuvanı yıkmak, ne kadar ahlaka uygun, bunu bir düşünsen, iyi edersin. Bu genç adam böylesine bir sevgiyi hak etmiyor, bana kalırsa. Sen de bunu zamanla anlayacaksın.
Yazarın Tüm Yazıları