Zonguldak’ta, cesedi 16 gün sonra bulunan balıkçı toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Zonguldak’ta, cesedi 16 gün sonra bulunan balıkçı toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2016 16:43

Zonguldak’ta, cesedi 16 gün sonra bulunan balıkçı toprağa verildi

Haberin Devamı

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta, kayalıklarda olta ile balık tutarken düştüğü denizde 16 gün sonra cesedi bulunan balıkçı 50 yaşındaki Mustafa Gülay'nın cenazesi, toprağa verildi.
Olay, geçen 14 Ekim’de akşam saatlerinde Yayla Mahallesi Fener Semti'nde meydana geldi. Kayalıklarda olta ile balık tutan Mustafa Gülay, üzerine gelen dalganın etkisiyle dengesini kaybederek denize düştü. Dalgalı denizde yüzmeye başlayan Gülay, diğer balıkçılara 500 metre mesafedeki Deniz Kulübü’ne kadar yüzeceğini söyledikten bir süre sonra gözden kayboldu. Gülay, aramalara rağmen bulunamadı.
Gülay’ın cesedi, balıkçılar tarafından dün akşam saatlerinde Bartın’ın tatil beldesi İnkumu’nda 500 metre açıkta bulundu. 16 gün sonra ulaşılan Gülay’ın cenazesi Bartın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan otopsinin ardından Gülay’ın cenazesi, ailesine teslim edildi. 1 çocuk babası Gülay, Terakki Mahallesi'ndeki Dağyolu Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!