Zeytin Dalı'na destek etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Zeytin Dalına destek etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2018 16:50

Zeytin Dalı'na destek etkinliği

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/KIZILÖREN, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Kızılören ilçesinde hem Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler hem de ilçeden vatani görevini yapmak için gidecek asker adayları için dua edildi.

Kızılören ilçesinde öğle namazı sonrası Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı için belediye tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında 1998/1 tertip 5 asker de uğurlandı. Etkinliğe Kaymakam Adem Can, Belediye Başkanı Ali Erol, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaş katıldı. Program kapsamında mehteran takımı gösterilerini sergilerken, Afrin'de görev alan askerlerle askere gidecek 1998/1 tertip adaylar için Kuran ve dua okundu.

Belediye Başkanı Ali Erol, düzenlenen etkinlikle hem ilçedeki asker adaylarını uğurladıklarını hem de Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere dua ettiklerini söyledi.

Trafik kazasında iki ayağını kaybeden ilçe halkından Salih Topak da "Çok duygulandım. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun. Onlara Allah güç, kuvvet versin. Biz de her zaman onların yanındayız. Şu halimde cepheye gitmeye her zaman hazırım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!