Yurt dışı eğitim fırsatını kaçırmayın

Güncelleme Tarihi:

Yurt dışı eğitim fırsatını kaçırmayın
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2010 00:00

Kanada Büyükelçiliği, yurtdışında eğitim fırsatlarıyla ilgili öğrencileri bilgilendirmek amacıyla bugün Hiltonsa’da “Kanada Eğitim Günleri” düzenliyor. Kanada Eğitim Danışmanı Köksal Ekinci, bu yıl 12’ncisi düzenlenen etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi:

“Kanada Büyükelçiliği’nin düzenlediği ve Kanada’daki eğitimle ilgili tek resmi etkinlik “Kanada Eğitim Günleri”. Bu yıl 12. kez organize ettiğimiz Kanada Eğitim Günleri kapsamında bir gün Ankara’da, bir gün İzmir’de ve iki gün İstanbul’da Kanada’nın birbirinden kaliteli Üniversiteleri, İngilizce ve Fransızca Dil Okulları, Sertifika ve Diploma Programı sunan Kolejleri ve Liseleri ile öğrenciler ve aileleri bir araya gelecek. Kanada’dan bu etkinlik için gelen okul yetkililerinden birebir bilgi alabilecek, anında başvuru yapabilecek, eğitimlerin içeriklerini ve program detaylarını öğrenebilecekler.

Her bir eğitim alanı için Kanada’daki okulların uluslararası öğrencilerde aradıkları farklı özellikler var. Bunun için iyi bir araştırma yapmak gerekli. Kanada Büyükelçiliği tarafından düzenlenen “Kanada Eğitim Günleri” böyle bir araştırma için kaçırılmayacak bir fırsat.

Kanada’da Eğitimle ilgilenen herkesi 10 Mart 2010 tarihinde Ankara HiltonSa Hotel’de, 12 Mart 2010’da İzmir Hilton Otel’de ve 13-14 Mart 2010 tarihlerinde İstanbul Hilton Hotel’de saat 13:00-18:00 arasında gerçekleşecek etkinliğimize bekliyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!