Yunusemre'ye 'TSE ISO 9001' kalite belgesi

Güncelleme Tarihi:

Yunusemreye TSE ISO 9001 kalite belgesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2017 15:53

Yunusemre'ye 'TSE ISO 9001' kalite belgesi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Yunusemre Belediyesi, TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi'ni aldı. Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, hizmet kalitelerinin belgeyle tescillendiğini söyledi.
Yunusemre Belediyesi, Türkiye'de TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi'ni alan 41'inci belediye oldu. Saruhan Otel'de düzenlenen törenle belediyeye kalite belgesi verildi. Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, TSE Ege Bölge Koordinatörü Atilla Gündüz törene katıldı.
Konuşma yapan TSE Ege Bölge Koordinatörü Atilla Gündüz, kurum olarak 41'inci ISO 9001 Kalite Belgesini Yunusemre Belediyesi'ne verdiklerini belirtti. Gündüz, "Bir yıllık süreçten sonra Yunusemre Belediyemiz belgeyi almaya hak kazandı. Sunumda hizmetleri de gördükten sonra bu belgeyi gönül rahatlığıyla veriyoruz. Belge çalışmalarımız ülkemizde 27 yıldır devam etmektedir" dedi.
Hizmet kalitesinin tescillenmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Çerçi ise, Ege'de Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden sonra TSE'den bu belgeyi alan bir sonraki belediye olduklarını söyledi. Çerçi, "Hizmet kalitemizi ve standartlarımızı yükseltiyoruz. Arazide çalışırken işin belli standartlarda yapılması lazım. Bunu Türkiye'de yapan bir kurum var. Onların koymuş olduğu kurallar doğrultusunda çalışmalar yapılıyor. Biz de buna çok dikkat ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından TSE ISO 9001 Belgesi, Ege Bölge Koordinatörü Atilla Gündüz tarafından Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye teslim edildi.

Nermin UÇTU / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!