Yunusemre Belediyesi’nden 7 Noktada Ücretsiz Wifi Hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Yunusemre Belediyesi’nden 7 Noktada Ücretsiz Wifi Hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 16:04

YUNUSEMRE BELEDİYESİ 7 AYRI NOKTADA VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ VERMEYE BAŞLADI.

Yunusemre Belediyesi 7 ayrı noktada vatandaşlara ücretsiz WiFi hizmeti vermeye başladı.
Barbaros, Kaynak, Laleli Mahallerinde, Hacı Yahya Camii önünde, Muradiye Belediyesi’nin önünde, Çınarlı Kahve’de ve Şehzadeler Parkı’nda hizmete giren Yunusemre Belediyesi ücretsiz WiFi hizmeti hakkında basın açıklaması yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Şu an itibariyle 7 ayrı bölgede, halkımıza ve gençliğimize ücretsiz WiFi hizmeti vermeye başladık. Sınırsız internet hizmetinin yanı sıra elektronik kütüphane dediğimiz bu sistem içerisinde 11 bin adet kitap barındıracak. Elektronik kütüphanede bilimsel kitaplar dahil pek çok uluslar arası da dahil yabancı dilde de bilgilere ulaşılabilecek. Bu çalışmamızı özellikle gençliğimize hediye ediyoruz” dedi.
WiFi CİHAZLARI AYNI ZAMANDA ŞARJ İSTASYONU
Vatandaşların gündelik internet ihtiyacını karşılamak için bu projeyi hayata geçirdiklerini ve önemli bir eksikliği giderdiklerini düşündüklerini belirten Başkan Çerçi, “Manisa’da ilk defa Yunusemre sınırları içerisinde ücretsiz WiFi hizmeti vererek, ilklere imza atan bir belediye olmaya devam ediyoruz. 7 ayrı noktaya koymuş olduğumuz bu WiFi cihazları, ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra vatandaşlarımızın elektronik cihazlarını şarj edebilecekleri birer şarj istasyonu görevini de görmektedir. Bu alanların sayısını her geçen artırarak, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları bölgelerde bu hizmeti faaliyete geçireceğiz” şeklinde konuştu.
“GENÇLERE SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Başkan Çerçi, geleceğin teminatı olan gençlerimiz için her türlü hizmetin altına imza atmaya devam edeceklerini belirterek, “Ücretsiz internet, gençlerimize yönelik yaptığımız çalışmalardan sadece bir tanesi. Gençliğimize hizmetimiz bunlarla sınırlı kalmayacak ve gençliğimize yönelik sürpriz projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz” dedi.
TC kimlik numarası, ad soyad ve doğum tarihi ile giriş yapılarak kullanılan ücretsiz WiFi hizmetine vatandaşlardan çok olumlu tepki geldiğini de belirten Başkan Çerçi, “Güvenli internet dediğimiz bir sistem üzerinden faaliyet gösterecek olan projemiz, en son hızda hizmet verecek ve vatandaşlarımızın istedikleri bilgiye anında ulaşmalarını sağlayacak. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!