Yücelen Hastanesinde Başarılı Ameliyatla Sağlığına Kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Yücelen Hastanesinde Başarılı Ameliyatla Sağlığına Kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 15:53

YÜCELEN HASTANESİNDE AMELİYAT EDİLEN SULTAN ÖNER SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Marmaris Yücelen Hastanesi’nde diyabet, yüksek tansiyon ve sürekli baş dönmesi şikayetleri bulunan 72 yaşındaki Sultan Öner , ile İsraili yat kaptanı Yonatan Mendoza başarılı bir bel fıtığı ameliyatı ile sağlığına kavuştu.
Yücelen hastanesi Beyin Cerrahisi op Dr. Niyazi Taşkıran’ tarafından operasyona alınan Sultan Öner’e başka bir hastaneden hem yaşı gereği hem de mevcut hastalıklarınızdan dolayı ameliyat olamazsın denildi. Yücelen hastanesine başvuran kadına doktoru tarafından ameliyat kararı verildi. L4-5 (lomber kanal)bölgelerinde "dar kanal" saptanan hasta ameliyat edildi. Gayet başarılı geçen ameliyat sonrası Sultan Öner doktoru Niyazi Taşkıran’a teşekkür etti. Öner; "Diğer doktorlar yaşın ileri ve de bir çok hastalığın var fıtık ameliyatı olamazsın dediler. Ama doktorum Niyazi bey gerekli tetkikleri ve tahlilleri yaptıktan sonra ameliyat olabilirsin dedi.Çok güzel bir ameliyat sonrası tedavilerim devam ediyor. Başta Dr. Niyazi Taşkıran olmak üzere tüm Yücelen Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
İSRAİLLİ KAPTAN SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Öte yandan İsrail vatandaşı yat kaptanı Yonatan Mendoza (32) aşırı bel ağrıları sebebiyle yücelen hastanesine başvurdu. Yapılan MR tetkikleri sonucunda bel fıtığı teşhisi konulan Mendoza’ya acil ameliyat önerildi. Lüks bir yatta kaptanlık yapan Mendoza , Marmaris Özel Yücelen Hastanesi Beyin Cerrahı Dr. Niyazı Taşkıran’ın ameliyat önerisini kabul etti ve ertesi gün ameliyata alındı. Başarılı bir “mikro cerrahi” operasyonunun ardından Mendoza ertesi gün ayağa kalktı ve yardımsız yürüyebildi. Ameliyatının ertesi gün taburcu olan Mendoza ; “Bir kaç haftadır özellikle bel bölgemde aşırı bir ağrı baş gösterdi ve ağrı bacağıma doğru indi. Hemen MR çektirdim ve sonucunu Dr. Niyazi Taşkıran ile paylaştım. Muayenem sonucu operasyona karar verildi ve ertesi gün hastaneye yattım.Aynı gün “mikro cerrahi” tekniğiyle ameliyatımı oldum ve ameliyattan birkaç saat sonra yürümeye başladım ve bugünde taburcu oldum. Lüks bir yatta kaptanlık yapıyorum ve hemen işimin başına döneceğim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!