Yıldızeli’nde “Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu” Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Yıldızeli’nde “Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu” Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 09:57

YILDIZELİ İLÇESİNDE "HAYAT BOYU ÖĞRENME, HALK EĞİTİMİ PLANLAMA VE İŞBİRLİĞİ KOMİSYONU" AĞUSTOS AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yıldızeli ilçesinde “Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi.
Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ahmet Can Pınar başkanlık etti. Kaymakam Pınar, hayat boyu öğrenmenin çok önemli olduğunu bu anlamda halk eğitimin çok önemli bir eksikliği tamamladığını dile getirdi. Pınar, okullardan gelecek projelerin değerlendirilmesi ve koordine edilmesi için kaymakamlık bünyesinde proje ofisi kurulduğunu belirtti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Kartal toplantının gündem maddelerini açıkladıktan sonra,2014-2015 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesini yaptı. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılması planlanan kurslara da değinen Kartal hedeflerinin önümüzdeki yıl açılacak kurs ve kursiyer açısından sayıyı arttırmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Toplantıda söz alan İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldız ise “Güvenli İnternet Kullanımı” hakkında yeterli personellerin bulunduğunu bu alanda bir kursun açılması halinde yardımcı olacaklarını ve ilçede büyük bir eksikliğin kapatılacağını ifade etti.
Yapılan öneriler ve görüşlerin ardından toplantı sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!