Yıldırım'da Mimarsinan modern pazar yerine geri sayım sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yıldırımda Mimarsinan modern pazar yerine geri sayım sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 13:19

Yıldırım'da Mimarsinan modern pazar yerine geri sayım sürüyor

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - YILDIRIM Belediyesi’nin, Mimarsinan Mahallesi’ne kazandıracağı kapalı pazar yerinde inşaat seviyesi yüzde 50’ye ulaştı.

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşların temel ihtiyaçlarına yanıt verecek spor tesisi, aile hekimliği, park ve yeşil alanların yanı sıra kapalı modern pazar alanlarını da ilçeye kazandırıyor. 4 bin 93 metrekare inşaat alanında yapımı devam eden Mimarsinan Kapalı pPazaryeri'nde 176 pazar tezgâhı ve otopark alanı bulunacak. Çok amaçlı kullanıma sahip modern tesis, pazar kurulmadığı günlerde ise otopark olarak hizmet verecek. Tesiste ayrıca ticaret alanları satış birimleri, çay ocağı, zabıta güvenlik noktası, teknik birimler abdesthane, engelli tuvaletleri ve mescit bulunacak.

ÇOK AMAÇLI KULLANIMA SAHİP

Sosyal alanların çoğalmasıyla birlikte Yıldırım’da yaşayan vatandaşların refah seviyesinde de yükseliş olduğunun altını çizen Belediye Başkan  İsmail Hakkı Edebali, “İlçemize kazandırdığımız ve yapımına devam ettiğimiz kapalı pazar yerleri sayesinde hemşehrilerimize rahat, temiz ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlıyoruz. Hem pazar alanı hem otopark hem de çok amaçlı olarak hizmet verecek Mimarsinan kapalı pazaryeri özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile vatandaşlarımıza hizmet verecek. Yıldırım'ı ideal ve yaşanabilir bir şehir yapmanın temeli insanlarımızı mutlu etmekten geçiyor” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!