Yeşilyurt'ta sertifika töreni

Güncelleme Tarihi:

Yeşilyurtta sertifika töreni
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 11:52

Yeşilyurt'ta sertifika töreni

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi Medeniyet ve Sanat Araştırmalar Merkezinde düzenlenen Güz Seminerleri sertifika törenine katıldı, "Türkiye’nin yeni aydınlık beyinlere ihtiyacı var" dedi.
Bostanbaşı mahallesinde eğitim hizmetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyesi Medeniyet ve Sanat Araştırmalar Merkezinde düzenlenen Güz Seminerleri sertifika törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, eğiticiler ve kursiyerler katıldı.
Yeşilyurt’taki sosyal, eğitim ve kültürel hizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı kutlayan Öznur Çalık, “Ders müfredatının en doğru şekilde belirlenmesinin haricinde seminer ve derslere katılan hocalarımızın deneyimlerinin üst seviyede olması bizleri mutlu etmektedir. Burada oluşturulan akademik kurulun bilgi ve birikimi Malatya ile birlikte ülkemizin eğitim ve sosyal anlayışına önemli katkılar sunacaktır. Bu ekibi oluşturmak, ders ve seminerleri organize etmek her baba yiğidin harcı değildir. Alanında deneyimli ve birikimli uzman isimleri bu merkezimize getirmek tam manasıyla yerelde sosyal belediyecilik hizmetidir. Yerelde ve yerinde icraat yapmak ve çözmek herkese nasip olmaz. Bu ve benzeri birçok sosyal projeyi halkımızla buluşturan, eğitim ve kültürel alanlarda önemli hizmetler sunan Belediye Başkanımızı ve ekibini en kalbi duygularımla kutluyorum. Türkiye’nin yeni aydınlık beyinlere ihtiyacı var işte bu zihin dünyasına sahip gençlerimiz Medeniyet ve Sanat Araştırmalar Merkezinde yetişiyor. Öğrencilerimizi en güzel şekilde  geleceğe hazırlayan, bilgiyle donatan ve okumalarını teşvik eden herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!