Tatilcilerin Yeni Trendi Bungalov Evler

Güncelleme Tarihi:

Tatilcilerin Yeni Trendi Bungalov Evler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 12:51

KAMP ALANLARI TATİLCİLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Şehirlerin yoğun stres ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyen tatilciler, 5 yıldızlı oteller yerine doğa ile iç içe bulunan bungalov evleri tercih ediyor. Bunu fırsat bilen yatırımcılar ise, hem deniz tutkunlarına, hem de doğa tutkunlarına uygun alanlar oluşturuyor.
Yaz aylarının başlaması ve Ramazan ayının geride kalması ile tatil beldeleri tekrar hareketlenirken, 5 yıldızlı otellerde odalar ful çekiyor. Otellerin kalabalık olması sebebiyle bazı tatilciler yeni trend olan bungalov evleri tercih ediyor. Doğa ile iç içe tatil yapmak isteyen vatandaşlar internet üzerinden araştırarak bungalov evlerin bulunduğu alanları tercih ediyor. Bir çok tatilci özellikle hem ormanın içinde yer alan, hem de deniz kenarına sıfır olan kamp alanları ile bungalov evlere rezervasyon yaptırıyor.
YATIRIMCI BU ALANA YÖNLENDİ
Özellikle gençlerin tercih ettiği kamp alanları yatırımcıların yeni gözdesi olurken, aileler için ise aynı alana tamamı ağaçtan oluşan bungalov evler yapılıyor. İçerisinde her türlü imkanın bulunduğu evler, tatilcilerin bir nebze de olsa şehrin stresinden uzaklaşmasını sağlıyor. Karadeniz’in sahil şeridine yapılan bungalov evler doğanın görüntüsünü de bozmuyor. Zonguldaklı yatırımcılarda, Karadeniz’in eşsiz sahillerden olan Göbü, Türkali ve Filyos bölgesini tercih ediyor. Zonguldaklı vatandaşların yanı sıra, bungalov evler Türkiye’nin her yerinden tatilcileri ağırlıyor.
“HUZUR BULMAK İSTEYENLER TERCİH EDİYOR”
Yeni trend olması sebebiyle bu alanda yatırım yaptıklarını ve Günbatımı Huzur Kamping alanını Göbü Köyü’nde kurduklarını ifade eden işletmeci Rahime Bozkurt, “Burası hem orman, hem de deniz ile iç içe. Özellikle son yıllarda bungalov evler tercih edilince biz de yatırımımızı bu alan üzerine yaptık. Zonguldak ekonomisine katkı sunmanın yanında, tatilcilere de güzel bir vakit geçirme imkanı sunuyoruz. Buranın avantajı çok fazla. Tatilcilerimiz dilerse kendi yemeklerini kendisi yapıyor. Bu tür yerlerde piknik, çadır, karavan alanları bulunduğu için alternatif de oluşuyor. Tatilci dilerse çadırını kuruyor, dilerse karavan ile geliyor, isterse de bungalov evlerimizi tercih ediyor” dedi.
Zonguldak sahillerinde son yıllarda tatilci artışı olduğunu ifade eden Bozkurt, “Göbü ve Filyos bölgesi artık yavaş yavaş Türkiye’ye ismini duyurmaya başladı. Son yıllarda giderek artan tatilci sayısı var” diye konuştu.
Doğa ile iç içe olmasına rağmen bir çok imkan da tatilcilere sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!