Salih Demir 8 Mart’ı Unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Salih Demir 8 Mart’ı Unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 17:19

ZONGULDAK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SALİH DEMİR, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, KADINLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİ.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı Salih Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, kadınları kahvaltıda bir araya getirdi.
Deniz Kulübü’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve eski TSO Başkanı Salih Demir’in eşi Sengül Demir kahvaltıya katılan kadınları kapıda karşılayarak, davete katılan kadınlara karanfil hediye etti.
Çok sayıda katılımın gerçekleştiği etkinlikte Salih Demir, eşi Şengül Demir’e karanfil hediye etti. Kadınların bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden Salih Demir, “Bugün özel bir gün olduğu için kadınlarımızla bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Salih Demir’in açıklamasının ardından konuşma gerçekleştiren Şengül Demir ise, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanıyor ama tek gün olarak kutlandığı için anlamı ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır. En azından bir gün de olsa hatırlanmak çok güzel bir şey. Kadınlar için şiddetsiz ve ölümsüz yıllar diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!