Düzce Genç MÜSİAD’dan ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Düzce Genç MÜSİAD’dan ’Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 13:50

DÜZCE GENÇ MÜSİAD YÖNETİMİ ZONGULDAK GENÇ MÜSİAD YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Düzce Genç MÜSİAD Başkanı Ömer Levent Bilgin ve Yönetim Kurulu, Zonguldak Genç MÜSİAD Şubesi Başkanı Oğuzhan Kazancı ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Zonguldak Genç Müsiad Başkanlığına yeni getirilen Oğuzhan Kazancı’ya ilk ziyaret Düzce Genç MÜSİAD Başkanı ve yönetiminden oldu. Kazancı, “Düzce Genç MÜSİAD ekibinin ve Başkanı Levent Bilgin kardeşimizin komşumuz olması hasebiyle bizde farklı bir yeri var. Kendilerinin bu ziyaretiyle ekip olarak güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Ağırlıklı konularımız 18-19 Aralıkta gerçekleştirilecek Genç MÜSİAD’ın 5.sini düzenlemiş olduğu Uluslararası Genç İşadamları Kongresi (UGİK), bölgesel iş birlikleri ve ülke gündemi oldu. Kardeşlerimizle bir arada olmak bize mutluluk verdi. Kendilerine geldikleri için teşekkür ederiz” dedi.
Düzce Genç MÜSİAD Başkanı Bilgin, “Zonguldak Şubemizin yeni Başkanı Oğuzhan Kazancı ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Tecrübe paylaşımı gerçekleştirdik. Yaklaşan UGİK (Uluslararası Genç İş adamları Kongresi) organizasyonu hakkında fikir alış verisi yaptık. İki ilin yapabilecekleri ortak projeler içinde ön görüşmeler olumlu geçti. Şube olarak biz de UGİK’te aktif rol oynamak için çalışmaktayız. Her açıdan verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Kendilerine tekrar hayırlı olsun diyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!