Yozgat Özel Darüşşifa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Eğitime Başladı

Güncelleme Tarihi:

Yozgat Özel Darüşşifa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Eğitime Başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 17:08

YOZGAT ÖZEL DARÜŞŞİFA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ TÖRENLE EĞİTİME BAŞLADI

Yozgat Çözüm Eğitim Kurumları, Özel Darüşşifa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim dönemi törenle başladı.
Sağlık sektöründe görev alacak onlarca öğrenci, törenle birlikte ders başı yaptı. Okul bahçesinde düzenlenen törene okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından söz alan Okul Müdürü Yusuf Avan, velilere seslenerek, “Çocuklarınız emin ellerde, merak etmeyin. Onlar, tecrübeli bir öğretmen kadrosunun görev yaptığı sevgi dolu bir okula geldiler. Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın” dedi.
11. Sınıf öğrencileri Stajı hakkında bilgi veren Avan, bu dönem okullarına 75 yeni öğrencinin kayıt yaptırdığını sözlerine ekledi.
Özel Darüşşifa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucularından Memet Yıldırım ise, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, tüm öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin 20 kişilik modern sınıflarda ders yapacaklarını belirten Yıldırım, “İstediğiniz zaman sınıflara gelip ders işleniş şeklini görebilirsiniz. Çocuklarınız bize emanet. Onlara iyi bir gelecek sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, ilk ders zili ile öğrenciler ders başı yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!