Yeşilay Haftası kutlanacak

Güncelleme Tarihi:

Yeşilay Haftası kutlanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 17:18

Yeşilay Haftası kutlanacak

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YEŞİLAY Haftası etkinlikleri, ‘Sağlıklı yaşam için sen de bir söz ver’ sloganıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Yeşilay Yozgat Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun, her yıl Mart ayının ilk haftasında kutlanan, Yeşilay’ın 97. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Yozgat’ta da kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığı artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Etkinlikler hakkında bilgi veren Coşkun, “Yeşilay Haftası, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek üzere 1-7 Mart tarihleri arasında “Sağlıklı yaşam için sen de bir söz ver” konsepti ile çeşitli etkinlikler ve toplantılarla kutlanacak. Valilik ve Belediye Başkanlığı ziyareti ile başlayacak hafta etkinliğimiz, sağlıklı yaşam yürüyüşüne kadar herkesin katılabileceği çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Yeşilay, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza atmıştır” dedi.

Bu yıl Yeşilay’ın 97. kuruluş yıldönümünün kutlanacağını ifade eden Yeşilay Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun, “İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle, zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için hep birlikte el ele vererek, etkinlik ve seminerlerimizle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulunuyoruz, bulunacağız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz, ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi’ uygulayıcı öğretmenlerimiz tarafından okullarımızda devam etmektedir. Yetişkin vatandaşlarımızdan bu eğitimi almak isteyenler, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne veya Yeşilay Şubemize başvurabilirler” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!