Mümin Sarıkaya'dan Yozgatspor'a destek

Güncelleme Tarihi:

Mümin Sarıkayadan Yozgatspora destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2017 11:51

Mümin Sarıkaya'dan Yozgatspor'a destek

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- MÜMİN Sarıkaya, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Yozgatspor'a destek amacıyla sahne alacak. 
'Ben yoruldum hayat' şarkısıyla yurt genelinde büyük ve haklı bir ün kazanan Mumin Sarıkaya, hafta sonunda gerçekleştirilecek olan Yozgatspor sezon açılışı öncesinde Bozok Stadında sahne alacak. Mumin Sarıkaya, çok sevilen parçalarını seslendirecek. 'Ben yoruldum hayat' şarkısıyla büyük beğeni toplayan Mümin Sarıkaya, yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı oldu. Sanatçının klipi, internette 140 milyonun üzerinde izlendi. Bu kez 'Bizim olana destek olmazsak el hiç olmaz gardaş' diyen Mümin Sarıkaya, "19 ağustos akşamı Yozgatsporumuzun açılış maçı oynanacak. Bütün geliri takımımıza kalacak. Ben Bozok Stadında olacağım, memleketi sevenler orda olacak, biliyorum birlikte bir iki Türkü söyleriz" ifadelerini kullanarak, herkesi stada davet etti. 
KONSER BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
Cumartesi Yozgatspor'un sezon açılışı öncesinde Mümin Sarıkaya ve Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası'nın vereceği özel konserin biletleri de satışa sunuldu. Cumartesi günü Bozok Stadında geçekleştirilecek olan sezon açılışı ve Yozgatspor-Çorum Belediyespor arasındaki özel karşılaşma öncesinde Mümin Sarıkaya ve Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası sahne alacak. Konser biletleri 10 liradan satışa sunuldu. Eski Askerlik Şubesi önüne kurulan satış noktasında satışa sunulan biletin satışından elde edilecek gelirin tamamı, Yozgatspor'a bağışlanacak. Stada biletsiz giriş yapılmayacağı, maç başladıktan sonra giriş kapılarının kapatılarak, açılmayacağı kaydedildi. 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!