MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Mertoğlu:

Güncelleme Tarihi:

MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Mertoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 14:09

MHP YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MERTOĞLU, “YOZGAT’A HİZMET İÇİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUM”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Aday Adayı Yusuf Mertoğlu, Yozgat’a hizmet için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.
MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Yusuf Mertoğlu, siyasetin amacının insana hizmet olduğunu belirterek, “Siyasetçinin hedefi de mensubu bulunduğu milletini daha ileriye götürmektir. Bu hedefe ulaşmak için siyasetçi dürüst olmalı, milletinden gizli ilişkileri olmamalı, siyasetçi adil olmalı asla yalan söylememeli. İşte bu ilkeleri kendime rehber kabul ederek üniversite yıllarından beri Milliyetçi Hareketin içinde bulunmaktayım” dedi.
Yozgat’a hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu vurgulayan MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Mertoğlu, “Yozgat son 10 yıldır yılda 12 bin göç vermektedir. Buna rağmen iktidar ‘4-0 milletvekili çıkaracağım’ diyorsa biz hatayı kendimizde aramamız gerekir. MHP olarak yapacağımız hizmetleri, düşüncelerimizi anlatmak için sürekli halkın içinde olacağız ve kendimizi halka anlatacağız. Türk Milliyetçilerinin iktidarında Yozgat’ta ve Türkiye’de fabrika bacaları tütecek, istihdam artacak, çiftçiye sulu tarım yapması için gerekli çalışmaları yapılacak ve göç duracak” diye konuştu.
Milletvekili olduğu takdirde Ankara’daki mesaisinin dışındaki bütün zamanları Yozgat’ta geçireceğini ifade eden Mertoğlu, özellikle, Yozgat’ın gözü ve kulağı olan basın mensuplarıyla sürekli iç içe olarak Yozgat’ın sorunlarını gündeme taşıyıp sorunlarını çözeceklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!