MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Gözüyaşlı Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

Güncelleme Tarihi:

MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Gözüyaşlı Vatandaşın Sorunlarını Dinledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 11:29

MHP YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SİNAN GÖZÜYAŞLI VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Aday Adayı Sinan Gözüyaşlı, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezip vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinliyor.
Yozgat’ın en büyük sorununun ekonomik sorunlar ve ekonomik sorunların doğurduğu göç olduğunu belirten MHP Yozgat Milletvekili Aday Adayı Gözüyaşlı, “Yozgat halkının büyük bir bölümünün geçim kaynağını tarım ve hayvancılık oluşturmaktadır. Ancak çiftçimizin ürettiği ürün para etmediği için çiftçimiz, çiftini çubuğunu bırakarak göç etmek zorunda kalmaktadır” dedi. AK Parti iktidarı döneminde Yozgat’ın hiçbir zaman istediğini alamadığını Yozgat’ın giderek fakirleştiğini ifade eden Gözüyaşlı, “AK Parti iktidarı döneminde taşeron işine dahi torpilli insanlar alınırken, garibanın çocuğu işsiz gezmekte, iş bulamadığı için doğduğu toprağı terk etmektedir. AK Parti iktidarı Doğuya, Güneydoğuya yatırımları aktarırken, kendisine en fazla destek veren Yozgat’ı adeta unutmuş, kaderine terk etmiştir. Çiftçimiz perişan, esnafımız perişan haldedir. İnşallah MHP iktidarı ile çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin yüzü gülecek. Adam kayırmaca, torpil ortadan kalkacak, hak eden hak ettiği yerde olacak” dedi.
AK Parti’nin 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyondan kaçtığını dile getiren Gözüyaşlı, “AK Parti iktidarı döneminde başlatılan çözüm süreci, çözülme süreci olmuştur. Teröre verilen tavizlerin karşılığını bugün çok acı olarak görüyoruz. 7 Haziran seçimlerinden sonra her gün bir şehrimizin yüreğine şehit acısı düşmektedir. MHP hiçbir zaman çözüm süreci diye bir süreci kabul etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. AK Parti çözüm sürecini devam ettirmek için koalisyondan kaçmıştır. Çözüm sürecini sürdürmek için tek başına iktidar olmak istemektedir. Ancak vatandaşımız bunu çok iyi analize ediyor. İnşallah 1 Kasım’da Yozgatlı AK Partiye sandıkta en iyi dersi verecektir” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!