MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz:

Güncelleme Tarihi:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz:
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 17:41

- "Ülkemizde yolsuzluk, hırsızlık bundan önce hiç böyle boyutlara ulaşmamıştı"

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Ülkemizde yolsuzluk, hırsızlık bundan önce hiç böyle boyutlara ulaşmamıştı" dedi.

Durmaz, partisinin il başkanlığında merkez ilçe başkanlığına seçilen Tekin Irgatoğlu’nun eski başkan Ethem Sedef'ten görevi devraldığı törene katıldı.

Durmaz, burada yaptığı açıklamada, MHP’nin kongre süreçlerinden tazelenerek, güç ve şevk bularak çıktığını söyledi.

Partisinin kongrelerini 20 Aralık'a kadar tamamlayacağını belirten Durmaz, kongre sürecini tamamlayan ilçe teşkilatlarının zaman kaybetmeden seçim çalışmalarına başladığını aktardı.

AK Parti Yozgat milletvekillerinin ili hak ettiği gibi temsil etmediğini savunan Durmaz, şöyle konuştu:

"Yozgat’ın kendisini temsil etmek üzere helal oylarıyla meclise gönderdiği milletvekillerinden bir tanesi PKK’yı aklamakla, meşrulaştırmakla görevli. PKK’nın İmralı’daki cani başına sekreter ayarlamayla kendini görevli sayıyor. Bir diğeri de asrın yolsuzluğu olan 17 Aralık sürecini aklama peşinde. Yozgat’ın böyle bir temsili hak etmediğini düşünüyorum. Ülkemizde yolsuzluk, hırsızlık bundan önce hiç böyle boyutlara ulaşmamıştı. Her hükümet döneminde zaman zaman yolsuzluklara tanık olmuştuk ama bu boyutta hırsızlık ve yolsuzluk olayını cumhuriyet tarihinde görmedi. Bölücülerle yanak yanağa bir süreç yönetiliyor, bu sürecin Türkiye’yi bölünmeye götüreceği aşikar. İmralı’daki cani ne derse ertesi gün AKP onu yapmakla kendini görevli sayıyor."

Haberin Devamı

Yozgat’ta işsizliğin arttığını, tarımsal üretimin azaldığını dile getiren Durmaz, vatandaşın işsizliğe, aşsızlığa mahkum edildiğini ileri sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!