Kızılay'ın yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Kızılayın yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 12:20

Kızılay'ın yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Yeşilay Şube Başkanlığı’nın Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ adı altında, resim, şiir, afiş, karikatür ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Boğazlıyan Öğretmen Evi salonunda düzenlenen törene Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Yozgat İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Gürel, Yeşilay Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Davut Sinanoğlu, bağımlılıkla mücadeleyi en az terörle mücadele kadar önemli gördüğünü söyledi. Sinanoğlu, “Çünkü ikisinde de gelecek nesiller var. Ülkemizin birliği, beraberliği, bütünlüğü, sağlığı ve ekonomisi var. Dolayısıyla stratejik bağımlılıkla mücadeleyi en az terörle mücadele kadar önemli bir konudur. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konuda Yeşilay’ın yaptığı çalışmalar da takdire şayandır” dedi.

Yarışmaya Boğazlıyan ilçesinden katılan 5 eserin tamamının dereceye girdiğini belirten Yeşilay Şube Başkanı Halil İbrahim Coşkun ise, gelecek yıllarda düzenlenecek yarışmalarda katılımın daha da artması için çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Konuşmaların ardından Resim, şiir, afiş, karikatür ve kompozisyon alanlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve katılım belgeleri verildi.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!