Eğitime belediye desteği

Güncelleme Tarihi:

Eğitime belediye desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 11:41

Eğitime belediye desteği

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- AKDAĞMADENİ Belediyesi tarafından Atatürk Ortaokulu kütüphanesine 353 adet kitap ve okul bünyesinde başlatılan bağlama kursuna katılan öğrencilere 18 adet bağlama hediye edildi.

Belediye Meclisi salonun da, öğrencilere teslim edilmek üzere hazırlanan eğitim setlerinin ve okul bünyesinde açılan bağlama kursuna katılan öğrencilere alınan bağlamaların teslimi törenle yapıldı. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, “Belediye olarak eğitim ve öğrencilerimizin gelişimi konusunda elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam ediyoruz. Atatürk Ortaokulu’nun eksikliklerinin giderilmesi konusunda 353 adet kitap okulumuzun kütüphanesine alınarak, öğrencilerimize teslim edildi. Bu kitaplar inşallah öğrencilerimize ışık olacak ve kendilerine sağlam bir gelecek hazırlamak adına katkı sağlayacaktır” dedi.

Bu yıl içerisinde köylerde bulunan okullara da 6 bin 630 adet eğitim setinin teslim edildiğini kaydeden Daştan, yapılan bu kitap yardımlarının öğrencilerin eğitimine katkı sağlamasını temenni etti.

18 ADET BAĞLAMA HEDİYE EDİLDİ

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Atatürk Ortaokulu bünyesinde açılan bağlama kursuna katılan öğrencilere önceden verdiği sözü tutarak 18 adet bağlama hediye etti. Başkan Daştan, “Öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmesi konusunda Belediyemiz öğrencilerimize gerekli desteği vermeye devam edecektir. Yeter ki çocuklarımız kendilerini geliştirme adına gayret göstersin” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!