Çayıralan ilçesinde okullar bakıma alınacak

Güncelleme Tarihi:

Çayıralan ilçesinde okullar bakıma alınacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 13:06

Çayıralan ilçesinde okullar bakıma alınacak

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA) -YOZGAT İl Genel Meclisi, Çayıralan ilçesinde bulunan okulların genel durumları hakkında hazırlanan komisyon raporunu karara bağladı. Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokullarında tadilat yapılma kararı alındı.
Yozgat İl Genel Meclisi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeleri tarafında Çayıralan ilçesindeki okulların genel durumu hakkında yapılan incelemeler sonrasında, bu ilçede bulunan Şehit Yarbay Yusuf Turgut  Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda tadilat yapılma kararı alında. Yozgat İl Genel Meclisi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Halil İbrahim Coşkun, Çayıralan ilçesinde bulunan Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu’nda yapılan incelemelerin sonuçları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Islak zemininin fayanslarının, tuvalet taş ve borularının yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Coşkun, sızdıran yerlerin tamir edilerek, su tesisatının yenilenmesi, sıva altına alınması, su içme alanlarının yapılması gerektiğini anlattı. Coşkun, İmam Hatip Orta Okulu’nda yapılan incelemelerde ise okulun çatı, personel ve öğrenci tuvaletleri tamiratları ile kapı ve pencerelerin değişmesi gerektiğini vurguladı.
AYDINCIK İLÇESİ SPOR TESİSLERİ İNCELENDİ
Yozgat İl Genel Meclisi Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu üyeleri tarafından Aydıncık İlçesinde bulunan spor tesislerinde incelemeler yapıldı. Yozgat İl Genel Meclisi Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu Başkanı Ali Ünlü, Aydıncık ilçesinde bulunan spor tesislerinde komisyon üyeleriyle birlikte çeşitli incelemelerde bulunduklarını belirterek, meclis üyelerini bilgilendirdi. Ünlü, yaptıkları incelemeler neticesinde hazırladıkları raporun, Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin Beldesinde bir adet futbol sahasının bulunduğunu, mevcut sahanın ilçenin gençleri tarafından kullanıldığını kaydetti. Ünlü, “Aydıncık ilçe merkezine, belediyenin talebi üzerin Spor Toto tarafından açık hava basketbol sahası ve futbol sahasının yaptırıldığı genel durumlarının ise yaptığımız incelemeler neticesinde iyi olduğunu gördük.  Daha önce yaptırılan futbol sahasının mevcut olduğu ancak önce yaptırılan futbol sahasının bakım ve onarımına ihtiyaç duyulduğu komisyonumuzca tespit edilmiş olup, söz konusu futbol sahasının bakım ve onarımının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yapılması uygun bulunmuştur” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!