Başkan Arslan, yapacakları çalışmaları anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Arslan, yapacakları çalışmaları anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 16:56

Başkan Arslan, yapacakları çalışmaları anlattı

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,(DHA)-YOZGAT Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediyenin çalışmalarını anlattı, seçim beyannamesinde verdikleri sözlerin tamamını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yozgat Belediyesi sosyal tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kazım Arslan, 2018 yılında yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye olarak 2018 yılını derlenme ve toparlanma dönemi olarak belirlediklerini ifade eden Başkan Arslan, "Yozgat’a büyük yatırımlar yaptık. Seçim beyannamesinde ne söz verdiyseksek hepsini tamamladık. Daha fazla projeleri hayata geçirdik. Devam eden yatırımlarımızdan otopark ve hal binasını bu yıl bitireceğiz. Odun Pazarı projesinin de temelini atacağız. Çalışmalarımız devam edecek ve Nohutlu Mahallesinde açtığımız bulvarı Şekerpınar ve Agah Efendi Mahallesine kadar uzatacağız. Bu yolu da, Şehir Hastanesi bulvarına bağlayacağız" dedi.

TARİHİ KONAKLAR RESTORE EDİLECEK

Restorasyon çalışmalarının 2018 yılında da devam edeceğini anlatan Başkan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Belediyemize bağışlanan Erbazlar Konağını yeniden inşa edeceğiz. Belediyemiz tarafından 2 yıl önce kamulaştırılan Kazım Dönmez Konağı’nda ise bu yıl restorasyon çalışması başlayacak. Burasını butik otel olarak kullanmayı planlıyoruz.
Şeyh Osman Mahallesi’nde yeni bir yaşam alanı oluşturduk. Park ve iş merkezi yaptık. Burayı canlandırmak için nikah salonumuzu buraya taşıyacağız. Burayı cazibe merkezi haline getireceğiz. Yozgat’ı batıya doğru geliştirecek imar planı hazırladık. Bu bölgede altyapıyı yapacağız. TOKİ ile yaptığımız çalışma sonucunda arıtma tesisinin bulunduğu bölgede bin konut yapılacak. Arıtma tesisini de şehir dışına taşıyacağız" Başkan Arslan, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!