Karamercimek’in listesi tamam

Güncelleme Tarihi:

Karamercimek’in listesi tamam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2018 15:49

Karamercimek’in listesi tamam

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da geçtiğimiz hafta sonu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın da katılımı ile gerçekleşen 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nde mevcut başkan Furkan Karamercimek ile yola devam kararı alınmıştı. Kongrenin ardından Karamercimek’in yönetimi de belirlendi.

Yalova’da ‘Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor’ sloganı ile gerçekleşen 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’ne Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Milletvekili Fikri Demirel katılmış, Yalovalı gençler de yoğun ilgi göstermişti.

AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Furkan Karamercimek, yapmış olduğu açıklamada, “Tüm heyecan, azim, mücadele ve enerjimizi AK Parti davasına, sevdasına ve hizmetine harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan, kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Biz her zaman liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik duran, ezilmeyen gençler olduk. Bizim bu milletin gençlerine sözümüz var, bu ümmete hizmet yolunda sözümüz var, bizim geleceğe dair, hayata dair projelerimiz var. 15 Temmuz’da kahramanca canını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize sözümüz var. Biz AK Partili gençler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda partimiz ve davamız için vereceğimiz mücadelede yıldırmayacak, aksine daha çok güçlendirerek, birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır. Bizler şunu da çok iyi biliyoruz ki, liderimizin 2019 seçimlerinde gençlerin dik duruşuna ihtiyacı var. Bu doğrultuda da elimizden geleninin en iyisini ortaya koymak için yorulmadan çalışacağız. Çalınmadık kapı ulaşılmadık genç bırakmayacağız” dedi.

Sözlerine, “Bize güvenerek bu göreve layık gören partimizin büyüklerine ve tüm partili genç kardeşlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diyerek devam eden Karamercimek, “Bu bir dava meselesidir, biz bugün elimizde bulundurduğumuz bayrağı en yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve bayrağımızı öyle teslim edeceğiz. Yalova’mız ve ülkemiz adına hayırlı olsun” diye konuştu.

Kongrenin ardından AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi ise şu şekilde oluştu;

Furkan Karamercimek, Adem Düz, Abdullah Biket, Ahmet Aydın, Batu Burak Şirinbilek, Burak Yürümez, Burak Özaydın, Burak Özdemir, Caner Bakoğlu, Cem Sezgin, Demet Aydın, Eda Bayrak, Emre Özyanık, Eren Kuyumcu, Esra Bitken, Furkan Yılmaz, Halime Şahan, Kader Oruç, Muhammet Rıza Yıldız, Mustafa Karahasan, Okan Kabarcaoğlu, Sercan Kulaberoğlu, Sümeyra Zeytin, Sümeyye Ayhan, Vedat Bayram, Veysel Emre Söyle, Yusuf Sü, Zehra Tügen, Zehra Öztürk ve Zeynep Orhan.

İl Yönetim Kurulu Adayları da şöyle; Görkem Tuşik, Nergiz Ensarioğlu, Fatma Işık, Kader Karahasan, Adem Kalsın, Ali Osman Çelik, Eda Havyar, Kübra Akkanat, Elif Rabia Sözbir, Erman Aydın, Ali Safa Arslan, Hakan Tırpan, Onur Ergin, Kadircan Aslıyüksek ve Cemre Köle.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!