EMITT’e Yalova damgası

Güncelleme Tarihi:

EMITT’e Yalova damgası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 12:34

EMITT’e Yalova damgası

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- DÜNYANIN 5 büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22. kez kapılarını açtı. Fuarda Yalova standına ise ilgi büyük oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Birleşmiş Milletler Turizm Örgütü Eski Genel Sekreteri Taleb D. Rifai, Alman Turizm Sektörü Federal Birliği Başkanı Michael Frenzel, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’in katılımıyla açılan fuarda Yalova Valiliği’nin standı misafirlerini ağırladı.

Fuara Yalova Valiliği bünyesinde ilçe belediyelerinin de yer aldığı stant, damga vurdu. Yalova standında çiçek, kivi ve kivi reçeli, Armutlu ve Termal kaplıcaları, trekking alanları, doğa ve deniz turizmi tanıtıldı. Öte yandan, Yalova Arı Yetiştiricileri Birliği açtığı stantta Yalova balı ile arıcılık ürünlerini tanıttı.

İlginin yoğun olduğu Yalova standını YTSO Meclis Başkan Yardımcısı Kenan Engin, YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Gençer, YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Galip Atik ve Selahattin Yıldız ziyaret etti. AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, ilçe belediye başkanları ve il müdürleri ile görüşen YTSO temsilcileri, Yalova’nın bu fuar aracılığıyla tüm dünyaya tanıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ayrıca, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemeleri, kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla başlatılan “YTSO Fuar Günleri” etkinliği çerçevesinde oda üyesi 13 firma temsilcisinin de 22. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı ziyaret etmesi sağlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!