Çiçekçilerden Bursa’ya çıkarma

Güncelleme Tarihi:

Çiçekçilerden Bursa’ya çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 14:46

Çiçekçilerden Bursa’ya çıkarma

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Yalova’daki çiçek birlikleri temsilcileri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Başkan Metin Oral ve beraberindekiler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de ziyaret ederek, süs bitkileri sektörünü ele aldı.

ALTEPE'DEN DESTEK SÖZÜ 

Yalova Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (YASBİR) Başkanı Hüseyin Aysan, Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) ve Yalova Garden Süs Bitkileri Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş (GARDEN A.Ş.) yöneticilerinin yer aldığı ziyarette Oral, Altınova Belediyesi’nin Çiçek Mezadı ve Hali Projesi hakkında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye bilgi verdi. Altepe de projenin şekillenmesiyle birlikte gerekli desteklerin verileceğini söyledi.

Oral, “Recep Altepe Başkanımıza YASBİR ve süs bitkileri üreticilerimizle birlikte ziyaret ederek, Altınova’da kuracağımız Süs Bitkileri Mezatı ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. Konuyla ilgili Recep Başkanımızın ve ekibinin bizlere önerileri ve tavsiyelerini aldık. Recep Başkanımıza yoğunluğu için de bizlere vakit ayırması ve görüşleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!