Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 14:31

- YOSK Başkanı Erkoç: "Yalova halkının desteğiyle rakibimizi yenmek istiyoruz"

Haberin Devamı

YALOVA (AA) - Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, hafta sonu KKTC Turkcell ile yapacakları maçla ilgili "Yalova halkının desteğiyle rakibimizi yenmek istiyoruz" dedi.

YOSK, Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında KKTC Turkcell ile 13 Aralık'ta Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu geçmesini düşündükleri maçta rakiplerini mağlup etmek istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"AKKÖK Holding'in sponsorluğunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımımız, 5. haftada çok önemli bir maça çıkacak. Bu zorlu müsabakada ilimizin önde gelen siyasi, bürokrat, spor camiasının önemli isimleri ve bütün Yalova halkını, 13 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te Atatürk Spor Salonu'na bekliyoruz. Bizim açımızdan büyük önem taşıyan bu karşılaşmada Yalova halkının desteğiyle rakibimizi yenmek istiyoruz. İnşallah bunu başarır ve bir önceki hafta kaybettiğimiz Galatasaray maçını da unutturmuş oluruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!