Başkan Salman, anahtarları teslim etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Salman, anahtarları teslim etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 10:58

Başkan Salman, anahtarları teslim etti

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Karizma İş Merkezi’nin iki katının anahtarlarını Yalova Esnaf Odaları Birliği’ne (YESOB) teslim etti.

Yalova Üniversitesi, Karizma İş Merkezi içerisinde kullanmakta olduğu Yalova Belediyesi’ne ait iki katı geçtiğimiz günlerde boşaltarak merkez kampüse taşındı. Bu alan alınan meclis kararıyla Yalova’da faaliyet gösteren esnaf odalarına tahsis edildi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın makamında gerçekleşen törenle anahtarlar oda başkanlarına teslim edildi.Devir teslim törenine YESOB Başkanı Hüseyin Çetin, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu, Bakkallar ve Büfeciler Odası Başkanı Faik Gülhan ve Yalova Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Şenol Ulutürk katıldı.

Belediye Başkanı Vefa Salman, Karizma İş Merkezi’ndeki iki katın durumu ile ilgili YESOB yöneticilerine bilgiler aktararak hayırlı olsun dileklerini iletti. YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ise burada yapılacak düzenlemelerin ardından ildeki tüm odaların tek çatı altında toplanacağını belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!