YYÜ ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı

Güncelleme Tarihi:

YYÜ ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 16:58

YYÜ ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Van Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim alanında iş birliği protokolü imzalandı.

YYÜ Senato Salonu'nda düzenlenen törene YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Uzun, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, İmam Hatip Lisesi Müdürü Süleyman Yavuzer ve okul müdürleri katıldı. Rektör Prof. Dr. Peyami Battal ile Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin tarafından imzalanan protokol ile daha donanımlı öğrencilerin yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi. İmza töreninde konuşan Rektör Battal, üniversite olarak Van'da özellikle orta öğretimde başarının arttırılması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok alanda iş birliği yapıyoruz. Bundan sonra da her alanda destek sunmaya hazırız. İmzaladığımız protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Kırekin ise aynı zamanda imzalanan işbirliği protokolü ile uluslararası üniversiteler ile de iş birliği yapılacağını belirterek, "Başta Rektör Peyami Battal olmak üzere bize vereceği destekten dolayı üniversitemize teşekkür ederiz" diye konuştu. İmzalanan protokol ile 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu seçilen Van Merkez İmam Hatip lisesi ile iş birliği yapılarak daha donanımlı öğrencilerin yetiştirilmesi hedefleniyor.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!