Van'da Sağlık yatırımları değerlendirme toplantısı 

Güncelleme Tarihi:

Vanda Sağlık yatırımları değerlendirme toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 11:53

Van'da Sağlık yatırımları değerlendirme toplantısı 

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN,(DHA)-VAN İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, kentteki sağlık yatırımları ve yapılanması ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.Van Vali Yardımcısı Ahmet Bayraktar başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında, il ve ilçelerde yapılan sağlık hizmetleri ve yaşanan mevcut sorunlar masaya yatırıldı.

Van İl Sağlık Müdürlüğü'nde Vali Yardımcısı Ahmet Bayraktar,İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve sağlık personellerinin katıldığı değerlendirme ktoplantısında,sağlık yatırımları ile ilgili mevcut sorunlar ve çözüm yolları, il ve ilçelerde gerçekleştirilecek hizmetler  masaya yatırıldı.Sağlık Müdürü Dr. Yanmaz, Van il genelinde yapılan sağlık yatırımları ile ilgili Vali Yardımcısı Bayraktar'a brifingİ verdi.Brifingde il ve ilçelerinde yapılan sağlık hizmetleri tek tek sıralandı.

Van il  Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Van'ın bir milyon 100 bin 190 nüfasa sahip bir kent olduğunu ifade ederek,"Van ilimiz Türkiye geneli 19. sırada yer almakta. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetine erişiminin kolaylaştırılması için çalışmalarımız var.Bu kapsamda sağlık hizmetlerin daha nitelikli verilmesini sağlamak için güçlendirilmiş Bölgeler olarak 1. Bölge; İpekyolu,Tuşba, Edremit, Bahçesaray, Özalp, Gürpınar, Saray, Çatak, Gevaş,  2.Bölge; Erciş-Muradiye-Çaldıran ve 3. Bölge olarak Başkale ilçelerimizde faaliyet çalışmalarımız devam etmektedir"dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!