Van'da Orhan Ölmez konseri

Güncelleme Tarihi:

Vanda Orhan Ölmez konseri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 14:29

Van'da Orhan Ölmez konseri

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN (Edremit), (DHA) - VAN'ın Edremit İlçesi'nde, Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Ölmez verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Ölmez ile birlikte şarkı söyledi. 
Edremit Kaymakamlığı ve belediye, ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam sanatçı Orhan Ölmez'i misafir etti. Van Gölü sahilindeki Edremit ilçesinde iftar açan yaklaşık 5 bin kişi, daha sonra sahne alan Orhan Ölmez, konseriyle coştu. Sevenleriyle buluşan Ölmez, burada birbirinden güzel parçalarını seslendirerek, Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Ölmez'in seslendirdiği şarkılara eşlik eden vatandaşlar, duygusal parçalarla zaman zaman hüzünlense de sahur vaktine kadar coşkulu ve eğlenceli bir zaman geçirdi. Kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Ölmez, geceyi organize eden Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'ye teşekkür etti. 
Ölmez'in isteği üzerine sahneye çıkan Kaymakam Çiçekli, Ölmez'in bir şarkısına eşlik etti ve dinleyicilerden bolca alkış aldı. Ölmez, konser sırasında ise zaman zaman platforma çıkan minik hayranlarıyla dans etmeyi de ihmal etmedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!