Van Masa Tenisi Takımı Elazığ'dan grup birinciliğiyle döndü

Güncelleme Tarihi:

Van Masa Tenisi Takımı Elazığdan grup birinciliğiyle döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 16:48

Van Masa Tenisi Takımı Elazığ'dan grup birinciliğiyle döndü

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü 2017 faaliyet programında yer alan ve Elazığ’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Çeyrek Final karşılaşmalarında, Van’ı temsil eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi takımı bütün rakiplerini mağlup ederek Sivas’ta yapılacak olan Analig Yarı Final karşılaşmalarına isimlerini yazdırdı.



Elazığ'dan düzenlenen ve Gaziantep, Bitlis Malatya, Iğdır, Kilis, Batman, Adıyaman, Şırnak, Ağrı ile Iğdır'dan toplam 100 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Çeyrek Final karşılaşmalarında, Van'ı temsil eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi takımı, bütün rakiplerini mağlup ederek Sivas'ta yapılacak olan Ana lig Yarı Final karşılaşmalarına isimlerini yazdırdılar. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi antrenörü Mahmut Kurt eşliğinde katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı oyuncuları Şırnak, Ağrı, Iğdır ve final maçında ise Malatya’yı ilk maçlarında mağlup ederek 4-5 Mart 2017 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Yar Final karşılaşmalarında Van’ı temsil edecekler.

Antrenör Kurt, Van adına kız ve erkek takımları ile katılım sağladıklarını belirterek, "Kentimiz adına birincilik kürsünde ödül alan bütün sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu başarılara imza atan ve bu başarıların gerçekleşmesinde emeği geçen bütün sporcularımıza bundan sonraki katılacakları karşılaşmalarında başarılar diliyorum"diye konuştu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!