Kaymakam'dan Başkale Gençlik Spor'a malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan Başkale Gençlik Spora malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 11:10

Kaymakam'dan Başkale Gençlik Spor'a malzeme desteği

Haberin Devamı

Engin ERTÜRK/BAŞKALE,(Van), (DHA)-VAN'ın Başkale İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, ilçedeki amatör spor kulübüne malzeme desteği  ve 20 bin TL para yardımında bulundu.
Başkale Kaymakamlığı  ve Belediyesi, Van 1'inci Amatör Küme A grubunda mücadele eden Başkale Gençlik Spor'un 22 futbolcusuna spor malzemesi desteği ve takıma 20 bin TL para yardımında bulundu.
Başkele şehir stadında düzenlenen malzeme dağıtım törenine, katılan ilçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, malzemeleri kendi elleriyle futbolculara teslim etti. Öztürk, takıma ayrıca 20 bin TL para yardımı desteğinde bulunduğunu belirterek şöyle konuştu:
 “Sporcularımız eminim ki, ileride çok daha başarılı olacaklar ve ilçemizi çok daha iyi temsil edecekler. Başkale Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak maddi manevi desteğimizi sunacağız. Bu iş biraz da yürek işidir. Sizlerin başarılı olacağından inancım tamdır." 
Başkale Gençlik spor Antrenörü  Kinyas Turan ise, kendilerine malzeme desteği ve takımlarına para yardımırda bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Öztürk'e katkılarından dolayı teşekkür etti.
Öztürk, Başkale Gençlik Spor'lu futbolcuların antrenmanını izleyip, onlarla birlikte hatıra fotoğraf çektikten sonra sahadan ayrıldı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!