İstanbullu gençlere Van kahvaltısı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu gençlere Van kahvaltısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2014 11:51

- VAN-FED İstanbul'daki 200 gence Van kahvaltısı verdi

Haberin Devamı

VAN (AA) - İstanbul Van Dernekler Federasyonu (VAN-FED), Van'ın kahvaltı kültürünü tanıtmak amacıyla İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki 200 gence kahvaltı verdi.

VAN-FED Anadolu Yakası Başkanı Cahit Eftekin, yaptığı yazılı açıklamada, Van'ı ve kültürünü tanıtmak amacıyla programı düzenlediklerini bildirdi.

Geleceğin teminatının gençler olduğunu ve onlara karşı da sorumluluklarının bulunduğunu kaydeden Eftekin, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Dernek olarak gençlerle bir araya gelmek istedik. 200 gencimizi kahvaltı ile de olsa Van'a götürmüş ve onlara Van'ı tanıtmış olduk. Ama en önemlisi gönüllerini kazandık. Sorumluluk sahibi olmayan bir kimsenin sağlıklı bir geleceği de olamaz. Çocuk yetiştirirken bu bilinçle yetiştirmek gerekiyor. Canı gönülden inanıyorum ki birlikte olduğumuz gençler, önümüzdeki yıllarda eğitimlerini tamamlayacak ve çok iyi yerlere gelecek. Bizlere, ülkemize, milletimize faydalı olacaklar. Biz de onlar için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz."

Haberin Devamı

Açıklamada kahvaltıya, Sultangazi Belediyesi Gençlik Komisyonu Başkanı Mustafa Yiğit, Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi üyesi 200 genç, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Ulaştırma Bakanlığı Müşaviri Cemalettin Sevli , Sinema Sanatçısı Gani Rüzgar Şavata, Sanatçı Aydın Aydın, VAN-FED Başkanı Fevzi Donat ile çok sayıda davetlinin katıldığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!