İl Sağlık Müdürü Yanmaz’dan Bayram Ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

İl Sağlık Müdürü Yanmaz’dan Bayram Ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2015 12:00

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ERGÜN YANMAZ, KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE İLDEKİ SAĞLIK KURUMLARINI ZİYARET EDEREK PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI.

Van İl Sağlık Müdürü Ergün Yanmaz, Kurban Bayramı nedeni ile ildeki sağlık kurumlarını ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.
İlk olarak İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ni ziyaret eden Dr. Yanmaz daha sonra Komuta Kontrol Merkezi, SAKOM ve UMKE birimlerinde çalışan sağlık personelinin bayramını kutladı.
Nöbetçi doktordan 112 Komuta Kontrol Merkezine gelen acil çağrılar hakkında bilgi alan Yanmaz, daha sonra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Uzman Dr. Cafer Alhan tarafından karşılanan Yanmaz, il olarak Acil Servisi gezerek hem nöbetçi personellerin hem de tedavi gören hastalarla bayramlaştı. Kurban Bayramı vesilesi ile özel hastane ve eczaneleri de ziyaret eden Yanmaz, bayramların birlik ve beraberliğin en yüksek seviyeye çıktığı zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, “Bayramı evinde değil de hastanede geçiren hastalarımızı ve nöbetçi personeli ziyaret ederek gönüllerini almak istedik. Hastanemizde sağlık hizmeti alan hastalar olmak üzere, personelimiz ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!