Edremit Belediyesi'nden öğrencilere karne hediyesi 'kayak'

Güncelleme Tarihi:

Edremit Belediyesinden öğrencilere karne hediyesi kayak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 16:16

Edremit Belediyesi'nden öğrencilere karne hediyesi 'kayak'

Haberin Devamı

EDREMİT,(Van),(DHA)- VAN'ın Edremit İlçesi Belediyesi tarafından başlatılan 'Öğrencilerimizi kayakla ödüllendiriyoruz' projesi kapsamında öğrenciler yarıyıl tatilinde gruplar halinde Abalı Kayak Merkezi'ne götürülerek kayak eğitimi alıyor.

İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Edremit Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Atıf Çiçekli, yarıyıl tatilinde ilçedeki öğrencilere karne hediyesi olarak 'Öğrencilerimizi kayakla ödüllendiriyoruz' projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 75’i Kur’an kurslarından toplam 475 öğrenci yarıyıl tatili süresince Van'daki Abalı Kayak Merkezi'ne götürülecek. Programın ilk gününde kayak merkezine götürülen 55 öğrenciye kayak eğitimi verildi. Öğrenciler, burada antrenörler tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından hem kayak hem de kızaklarla kaymanın keyfini çıkardı.

Verilen öğle yemeğinin ardından telesiyejle pistin başına kadar giden öğrenciler, antrenörler eşliğinde gönüllerince kaydılar. Yapılan etkinlikle kendilerini farklı hissettiklerini ifade eden öğrenciler, ilk defa böyle bir etkinliğe geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Gün boyu hem kaydık, hem de arkadaşlarımızla çok keyifli zaman geçirdik" diye konuştular. Günün sonunda öğrenciler minibüslerle evlerine bırakıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!