Çatak Kaymakamı, şehit ailesini konutunda ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Çatak Kaymakamı, şehit ailesini konutunda ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 18:49

Çatak Kaymakamı, şehit ailesini konutunda ağırladı

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), (DHA) - VAN'ın Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül ve eşi Demet Akgül, 17 Eylül 2016 günü yol kesen PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen geçici köy koruyucusu Ali Ogün’ün ailesini konutlarında ağırladı.
Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül’ün konutunda düzenlenen davete AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, Çatak Asayiş Komando Bölük Komutanı Yüzbaşı Ömür Tekeli, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kaydım, şehit korucu Ali Ogün'ün eşi Hatice Ogün ve 3 çocuğu katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan Kaymakam Akgül ve eşi Demet Akgül şehit çocukları ve eşiyle yakından ilgilenerek sohbet etti.
Bu topraklar için şehit olan ve canlarını feda eden bu yürekli insanların çocuklarının ve eşlerinin bu ülke için çok kıymetli olduğunu söyleyen Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, "İslam dininde şehitlik, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir. Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Sizleri evimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
Kaymakam eşi Demet Akgül ise şehit eşi ve çocukları ile yakından ilgilendi, çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!