Başkale Belediyesi'nden öğrencilere kitap desteği

Güncelleme Tarihi:

Başkale Belediyesinden öğrencilere kitap desteği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 17:04

Başkale Belediyesi'nden öğrencilere kitap desteği

Haberin Devamı

Engin ERTÜRK/BAŞKALE,(Van)-(DHA)-VAN'ın Başkele Belediyesi, 600 öğrenciye, 5 bin üniversite hazırlık kitapları dağıttı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Belediye bünyesinde hizmet veren Sürekli Eğitim Merkezi'nde kursa katılan 600 öğrenciye 5 bin kitap dağıttıklarını söyledi. 

Başkele Belediyesi, ilçedeki çeşitli okullarda okuyan ve mezun olan 600 öğrenciye, 5 bin üniversite hazırlık kitabı dağıttı.Belediye bünyesinde hizmet veren Sürekli Eğitim Merkezine gelen öğrencilere kitapları kendi elleriyle dağıtan Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Belediye bünyesinde hizmet veren Sürekli Eğitim Merkezi'nin üniversiteye hazırlanan örenciler için bir şans olduğunu belirterek, öğrencilerin bu şansı iyi değerlendirmesini istedi.
Kitapları alan öğrenciler ise, kendilerine kaynak kitap desteğinde bulunan Kaymakam Solak'a teşekkür ederek,"Biz çok mutlu olduk. Artık üniversite sınavlarına da sıkı hazırlanmak istiyoruz. Bir çoğumuz  bu kitapları alabilecek olanaklarımız bulunmamaktaydı. Bu fırsatı bizlere sundular. İnşallah karşılığını fazlasıyla vermeye çalışacağız."dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!