AK Parti Van İl Başkanlığı'na atanan Türkmenoğlu hedeflerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Van İl Başkanlığına atanan Türkmenoğlu hedeflerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 18:02

AK Parti Van İl Başkanlığı'na atanan Türkmenoğlu hedeflerini anlattı

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/VAN, (DHA)- AK Parti Van İl Başkanlığı'na atanan 23'üncü dönem milletvekili Kayhan Türkmenoğlu kente geldi. Türkmenoğlu, belirledikleri hedeflere ulaşmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Van İl Başkanlığına atanan 23'üncü dönem milletvekili Kayhan Türkmenoğlu; AK Parti Milletvekili Burhan Kayatürk, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ve eski dönem milletvekilleriyle ile birlikte kente geldi. Van Ferit Melen Havalimanı'nda teşkilat üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Türkmenoğlu, il binası önünde partililerle bir araya geldi. Kayhan Türkmenoğlu, burada partililere kısa bir konuşma yaptı.
Türkmenoğlu, parti olarak 2023 ve 2071 hedefleri olduklarını belirterek, "2001 yılında kurulan bu kutlu hareket, 2002 yılında girdiği ilk seçimde büyük bir başarıyla bu ülkeye hizmet adına adım attı. 2002-2007 yılları arasında çok büyük hizmetler yapıldı. Türkiye'de yeni bir devrim yaşandı. Ekonomik darboğazdan bizi zirveye taşıdılar. 2023, ardından 2071 hedefimiz var. Bu hedefte bütün kılcal damarlarımızla beraber, bu hizmete gönülden bağlı olarak hep birlikte çalışacağız.Van ili bizim için çok önemlidir. Biz Van'a sahip çıkacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!