USHAŞ heyetinden ‘sağlık turu’

Güncelleme Tarihi:

USHAŞ heyetinden ‘sağlık turu’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2023 17:12

Sağlık Bakanlığı Uluslararası Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi (USHAŞ), Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü’nü gezerek sağlık turu attı.

Haberin Devamı

Doğumdan yaşlılığa kadar sağlıklı yaşamın sürdürülebilirliğinin anlatıldığı ve Türkiye sağlık turizmine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile iş birliği içerisinde yürütülen proje kapsamında USHAŞ Heyeti’nin yanı sıra Azerbaycan, Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen basın heyeti de buluşmada yer aldı.

USHAŞ heyetinden ‘sağlık turu’


Türkiye’de bir ilk olan ve 2014 yılında kurulan, sağlık hizmetinin yanında kişilerde sağlıklı kalma halini de destekleyen, ruhsal, fiziksel ve bedensel gelişime katkı sağlayan içerikleriyle önemli bir merkez haline gelen Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü’nde heyet, turuna ilk olarak ‘Klinik Konukevi’ ile başladı. Konukevinde sağlıklı yaşlı takibi, evde bakım ve yatarak bakım hizmetleri hakkında bilgiler verildi. Daha sonra Güven G4 alanına geçen heyet G4’ün verdiği spor, spa, güzellik, estetik ve sağlıklı beslenme konuları hakkında bilgi aldı. Kişiye özel spa alanları ile beden ve ruh sağlığını destekleyici hizmet veren spor salonu büyük ilgi görürken heyet, turunu Cerrahi Tıp Merkezi gezisi ile tamamladı.

Haberin Devamı

USHAŞ heyetinden ‘sağlık turu’

SAĞLIK TURİZMİNİN CAZİBE MERKEZİ

Güzellikten spora, fizyoterapiden diyete kadar pek çok konuda alanında uzman hekim ve sağlık personelleri tarafından sunulan hizmetlerle sağlık turizmine  katkı sunan Güven Çayyolu Sağlık Merkezi ve pek çok branşta uzman hekim kadrosunu barındıran Cerrahi Tıp Merkezi ve birbirinden keyifli sosyal etkinliklere imza atılan Güven Yaşam da heyetin ilgi odağı oldu.

USHAŞ heyetinden ‘sağlık turu’

BAKMADAN GEÇME!