Vali Okur'dan 'saklı hazine' benzetmesi

Güncelleme Tarihi:

Vali Okurdan saklı hazine benzetmesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:45

Vali Okur'dan 'saklı hazine' benzetmesi

Haberin Devamı

UŞAK Valisi Ahmet Okur, Uşak'ın alternatif turizm potansiyeli konusunda düzenlenen panelde yaptığı konuşmada Uşak'ın çoğu insanın bilmediği, yer altında saklı hazine gibi keşfedilmeyi bekleyen bir il olduğunu söyledi.
Turizm Haftası etkinlikleri kapsamındaUşak Ramada Otel'de düzenlenen panele Vali Ahmet Okur, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, daire müdürleri, turizm sektörü temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Uşak'ın Ege'yle İç Anadolu arasında konumlandırılmış tarihi, coğrafyası ve kültürel değerleri ile birçok zenginliklere ev sahipliği yapan bir il olduğunu kaydeden Vali Okur, "Göreve başladığım günden itibaren ilimizin tam anlamıyla tanıtılmadığı konusunda sürekli yakınmalar duydum. Hemen çalışmalara başlayarak kültürel değerlerimizi ayağa kaldırmak ve tanıtım çalışmalarını tek noktadan yapabilmek amacıyla Uşak İli Kalkınma Vakfı'nı yeniden aktif hale getirdik. Önümüzdeki dönemde hem turizm açısından hem de tarihi ve kültürel zenginliklerimizin gün yüzüne çıkartılması açısından önemli çalışmalara imza atacağız. Çünkü Uşak önemli tarihi ve kültürel zenginliklere sahiptir. Uşak, yer altında saklı hazine gibi keşfedilmeyi bekliyor" dedi.
Konuşmaların ardından panele katılan Uşak Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Salih Gülerer, Yrd. Doç. Dr. Veli Erdinç Ören, Yrd. Doç. Dr. Mahmet Avcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Hüseyin Tekin, Uşak'ın keşfedilmeyi bekleyen tarihi yerleri konusunda sunum gerçekleştirdi.

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA)

Fotoğraf

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!