Uşaklı şehit onbaşının evi taziye ziyaretine gelenlerle doldu

Güncelleme Tarihi:

Uşaklı şehit onbaşının evi taziye ziyaretine gelenlerle doldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2016 12:06

Uşaklı şehit onbaşının evi taziye ziyaretine gelenlerle doldu

Haberin Devamı

Nurettin DOĞAN- Vehbi SARIHAN/EŞME (Uşak), (DHA)- HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 3 askerden 20 yaşındaki Uşaklı Piyade Onbaşı Süleyman Aydındağ'ın evi taziye ziyaretine gelenlerle dolup, taştı. Oğluyla en son iki gün önce görüşüp, bir fotoğrafını istediklerini belirten annesi 40 yaşındaki Sultan Aydındağ, "Ancak ne bir daha görüşebildik ne de fotoğrafı geldi" diyerek, ağladı.
Şehit Onbaşı Süleyman Aydındağ'ın Uşak'ın Eşme İlçesi'ne 10 kilometre uzaklıktaki 150 haneli Kolankaya Köyü'ndeki ailesinin oturduğu tek katlı 2 odalı ev ile köy camisine dev Türk bayrağı asıldı. 3 aylık asker olan şehit onbaşının çiftçi babası, 44 yaşındaki İbrahim Aydın ile ev kadını  annesi Sultan Aydındağ ve 17 yaşındaki kız kardeşi Ümmü Aydındağ, taziyeleri kabul etti. Şehidin 3 yaşındaki kardeşi Okan Aydındağ ise olup, bitenlerden habersiz evde oynadı. Oğlu ile en son 28 Ekim Cuma günü konuştuklarını belirten Sultan Aydındağ, gözyaşları arasında şöyle konuştu:
"Kendini koru' dedim. 'Merak etme anne, ben iyiyim. Buralarda telefonlar pek iyi çekmiyor. Ben seni daha sonra ararım' dedi. Bu arada telefonu kızım Ümmü alıp, 'Ağabey, annem seni çok özlemiş. Bir fotoğrafını istiyor' dedi. Ardından tekrar telefonu alıp, kendisine telefon kontörüne ihtiyacı olup olmadığını sordum. Kontör ihtiyacı olmadığını söyledi. Sonrasında oğlumla ne bir daha görüşebildik ne de fotoğrafı geldi."
Askere gitmeden önce köydeki bir mandırada çalıştığı ve bekar olduğu öğrenilen şehit onbaşının cenazesi bugün Kolankaya Köyü Camii'nde kılınacak namaz ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!