

KARS İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Murat Kılıç, Resmi Gazete'de yer alan atama ve terfi kararlarına göre Uşak İl Jandarma Komutanlığı görevine getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete'de yer alan atama kararına göre, 2017 yılından bu yana Uşak İl Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Albay Yalçın Baysal, Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığı emrine atandı. Kars İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Murat Kılıç ise, Uşak İl Jandarma Komutanlığı görevine getirildi.
Feyzi DAVULCU/UŞAK, (DHA)
FOTOĞRAF
Uşak haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Uşak ilinden Uşak'ın yeni komutanı Kars'tan atanan Albay Kılıç oldu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 29 Ağustos 2019 tarihinde saat 15 19’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Uşak'ın yeni komutanı Kars'tan atanan Albay Kılıç oldu haberi güncellenecektir.