Uşak Sportif'te galibiyet sevinci

Güncelleme Tarihi:

Uşak Sportifte galibiyet sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 13:16

- FIBA EuroChallenge ikinci turunda J Grubu ikinci maçında Uşak Sportif, Avusturya ekibi Magnofit'i mağlup etti - Kulüp başkanı Akçakaya: "Güzel bir galibiyet aldık. Lemans'ı deplasmanda yenersek guruptan çıkacağımızı düşünüyorum"

Haberin Devamı

UŞAK (AA) - FIBA Eurochallenge Kupası ikinci turunda J Grubu'nda ilk maçında Avusturya ekibi Magnofit'i sahasında mağlup eden Uşak Sportif ilk galibiyetini aldı.

İlk maçında Fransız ekibi Nanterre'ye mağlup olan Uşak Sportif dün oynanan maçta Avusturya ekibi Magnofit'i yenerek gurupta ilk galibiyetini alırken Kulüp Başkanı Arif Akçakaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Magnofit' in ilk maçta Fransız ekibi Lemans'ı net bir skorla yendiğini hatırlatan Akçakaya, çeyrek final için avantajlı konuma geldiklerini ifade etti.

Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Akçakaya, "Oyuncularımız dün çok iyi performans gösterdi. Magnofit çeyrek final düğümünü çözecek takımdı bence. Güzel bir galibiyet aldık. Lemans'ı deplasmanda yenersek guruptan çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Kulübün iki yıldır sponsorsuz yürüdüğünü hatırlatan Akçakaya, görüşmelerin devam ettiğini belirterek "Ligde ve Avrupa'da gösterdiğimiz performans ortada. Uşak'tan destek istiyoruz. Bu takıma sahip çıkılmalı" diye konuştu.

Gruptaki diğer maçta ise iki Fransız ekibi Lemans ile Nanterre yarın 20.30'da karşılaşacak.

Dünkü maçın ardından Uşak Sportif maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldiği grupta puan durumu şu şekilde oluştu:

TAKIMOGMAYP
MAGNOFİT2111591443
UŞAK SPORTİF2111461773
NANTERRE110100672
LEMANS10165821

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!