Talihli asker formasına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Talihli asker formasına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 18:26

Talihli asker formasına kavuştu

Haberin Devamı

UŞAK Belediyesi'nin sosyal medya üzerinden düzenlediği Uşakspor forması çekilişine Fırat Kalkanı Harekatı sırasında görev yaparken katılan Uzman Çavuş Recep Biçer, kazandığı formayı Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın elinden aldı.

Uşak Belediye Başkanlığı makamına eşi ile birlikte gelen uzman çavuş Recep Biçer, Başkan Nurullah Cahan'la sohbet etti. Görevi esnasında çekilişe katıldığını ve ödülü kendisinin kazandığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu ifade eden Recep Biçer ise, "Belediyemizin düzenlediği çekilişe, Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev yaparken twitter üzerinden katıldım. Ödülü benim kazandığım belli olduğunda çok sevindim. Belediye Başkanımız, beni ve eşimi makamında ağırladı ve kazanmış olduğum formayı kendileri teslim etti. Başkanımıza ve belediyemize ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Farklı çekiliş ve kampanyalarla Uşak'ın takımlarının en büyük destekçileri olan taraftarlara hediyeler verdiklerini söyleyen Başkan Cahan, "Şehrimizi hem futbolda hem basketbolda sporun başkenti yapmaya adayız. Bu kapsamda iki takımımızın tanıtımı noktasında çeşitli etkinlikler yapıyoruz. UTAŞ Uşakspor futbol takımımızın formasını twitter üzerinden yaptığımız çekilişle bir taraftarımıza hediye edelim istedik. Yaptığımız çekiliş sonucunda da Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonunda görev yapan askerimiz  kazandı. Recep Biçer'i belediyemizde ağırlamak istedik" diye konuştu.

UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!