İş insanları, hayat hikayelerini öğrencilere anlattı

Güncelleme Tarihi:

İş insanları, hayat hikayelerini öğrencilere anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 21:25

İş insanları, hayat hikayelerini öğrencilere anlattı

Haberin Devamı

Feyzi DAVULCU/UŞAK, (DHA)- UŞAK Üniversitesi'nde düzenlenen 'Dış Ticaret ve Girişimcilik' paneline katılan iş insanlarının hayat hikayeleri öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Uşak Üniversitesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde; Sürekli Eğitim Merkezi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen 'Dış Ticaret ve Girişimcilik' paneline 500'e yakın öğrenci katıldı. Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Sinan Okci'nin moderatörlüğünü yaptığı panele Uşak Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Alperen Cinci, iş insanı Ömer Özden, Barış Gelenbe ve Erhan Ceylan konuşmacı olarak katıldı.
Panelde dış ticaretin yanı sıra girişimcilik ile ilgili de konulara değinildi. Öğrencilerin girişimcilik ruhunun ortaya çıkması ve bu konuda cesaretlenmesi için başarısızlık öykülerinden bahseden konuşmacılar, bu gibi durumlarla nasıl mücadele edilmesi gerektiğini ve başarıya giden yolda nasıl kararlar verdiklerinden bahsetti. Konuşmacılar, hayat hikayeleri ve deneyimleri ile öğrencilerin yoğun ilgisini çekti. Program sonunda yapılan çekilişte 10 öğrenciye de staj imkanı sağlanırken, konuşmacılar plaketlerini Uşak Üniversitesi akademisyenlerinin elinden aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!