Trabzonspor-Medicana Sivasspor maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor-Medicana Sivasspor maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 16:39

- Ev sahibi Bordo-mavililer, Beşiktaş ile oynadığı erteleme maçına göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medicana Sivasspor'u konuk eden Trabzonspor, Beşiktaş ile yaptığı erteleme maçının kadrosuna göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.
Maçın ertelendiği tarihte transferleri gerçekleşmediği için Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyen Akakpo ve Bosingwa, Medicana Sivasspor karşısında ilk 11'de görev aldı.
Teknik direktör Hami Mandıralı bu iki oyuncuya görev verirken Muhammet Demir ve Douglas'ı yedek kulübesinde oturttu. Pilot takım 1461 Trabzon'dan transfer edilen Akakpo, stoperdeki diğer alternatifler Aykut Demir ve Douglas'a rağmen formayı aldı.
Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Güray Vural ve Mehmet Ekici kadroda yer alamadı.

- Teröre lanet mesajı

Trabzonspor Kulübü, İstanbul'da Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle internet sitesinden "teröre lanet" mesajı yayımladı.
Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Türkiyemizi son zamanlarda hedef alan terör saldırılarının son adresi İstanbul olmuştur. Canlı bomba eylemi sonucunda bazı vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş bazıları da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu sistematik saldırılar hepimizi derinden yaralamıştır. Çocuklarımızı, gençlerimizi, bütün yurttaşlarımızı ayrım gözetmeksizin hedef seçen terör örgütlerinin, ülkemizin birliğine ve toprak bütünlüğüne karşı yürüttükleri bu hain saldırıları şiddetle lanetliyoruz.
Bu tür kirli emellerin bizi ayıramayacağı, aksine kenetleyeceği ortadadır. Bizler Türkiye'mizde farklı dil, din, ırkta yıllardır bir arada yaşayan vatandaşlarımızla kardeş kalmaya devam edeceğiz. Karanlık odakların, eli kanlı teröristlerin bu kardeşliği bozmaya, topraklarımıza nefret tohumları ekmeye gücü yetmeyecektir. Milletimiz her zaman olduğu gibi bu badireleri atlatacak, terör belasının üstesinden gelecektir. Allah, ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun."
Trabzonsporlu ve Medicana Sivassporlu futbolcular birlikte, "Çanakkale geçilmez" yazılı pankart ile sahaya çıktı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümünde, savaşta hayatını kaybeden şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu.

- Kulüp doktoru, milli takımda

Trabzonspor Kulübü Doktoru Ufuk Şentürk, milli takım kampına davet edildi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Kulüp doktorumuz Ufuk Şentürk, milli takımımızın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı maçlar için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma davet edildi. Dr. Ufuk Şentürk, milli takımımızın Antalya kampına katılarak görevine başlayacak" ifadesi kullanıldı.
Öte yandan, Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgili göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribününde 3 bin dolayında bordo-mavili taraftar yer alırken, az sayıda Medicana Sivassporlu taraftar da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!